Ravenous

GRAPHIC NOVEL VOOR iPAD

Toen ik mijn tekeningen voor het eerst op een beeldscherm zag, was ik meteen verkocht: het cinema-effect, het licht, de verhoogde contrasten en de onbeperkte ruimte maakten dat ik de print-pagina direct vergat. Zo begon ik aan een graphic novel ‘Ravenous’ speciaal getekend voor het Retina screen van de iPad.

Vijf jaar lang werkte ik onafgebroken aan het schrijven van het scenario en het uitwerken van duizenden tekeningen in 600 Photoshop documenten. Nadat ik alle teksten naar het Engels had laten vertalen, vond ik developer en interactiedesigner Juul Spee bereid om er een App van te bakken.

Apple vond eerst nog dat het een E-book moest worden, maar uiteindelijk heb ik ze met hun eigen slogan ‘Think different’ weten te overtuigen en Ravenous is sindsdien in de App-store te vinden.

‘What does it take for bad cop Hugo Kingsley to discover both his hunt for a serial killer and his love for a shameless thief serve a dark and ancient purpose? Ravenous contains a tense, fast-paced horror comic in 600 full-screen drawings.’

Tarantino meets Hammer horror’
Missleton Post

‘Kinky like Europe, thrilling like Hollywood’
Mr James

‘Pitch black gothic romance’
GothMag

‘Kept me up all night!’
Charles Wessels

Download Ravenous in de App-store