Dit Hier Nu

In 2014 heb ik, tijdens een major crisis, een ervaring van zelfrealisatie mogen beleven. Het is een beladen thema en er zijn weinig mensen in geïnteresseerd en er zijn er nog minder die je serieus nemen (dat had ik vroeger ook niet gedaan trouwens). Waarheid heeft in de westerse samenleving geen enkele status of autoriteit. Toch verplicht zo’n ervaring om erover te vertellen. Het is een veel besproken en weinig begrepen onderwerp, zelfs bij Wikipedia hebben ze geen idee waar ze het over hebben. Eigenlijk weet je dat pas, als je het hebt beleefd.

Hoe dan ook, ik heb even onder water mogen kijken en er is een kans dat anderen daar iets aan hebben. Ervan getuigen doe ik op een creatieve manier in mijn kunst en muziek, maar ik heb al mijn inzichten ook gewoon concessieloos opgeschreven. Op het gevaar af dat er iets zweverigs van wordt gemaakt, want met God of spiritualiteit heeft het niets van doen.

Patrick Kicken heeft mij twee keer over het onderwerp geïnterviewd voor zijn YouTube Channel over non-dualiteit.